AXO Finans billån


Listan över billån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket senast 2023-12-01.
Jämför billån 2023:
Innehåller annonslänkar
Enklare Billån
  • Billån utan kontantinsats: Ja!
  • Billån med 20% kontantinsats: Nej!
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29.27%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Hjälper dig jämföra flera långivare!
  • Jämför gratis och få svar direkt
Till billån →

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.


AXO Finans billån är inte ett billån med bilen som säkerhet utan det är ett privatlån. Ett billån utan kontantinsats och där du får köpa bilen av vem du vill. Både privatpersoner och bilhandlare. Men dom lånar inte ut pengarna utan jämför bara lån åt dig som du sedan kan använda för att köpa dig en bil. Vi gillar AXO Finans väldigt mycket eftersom vi förespråkar just låneförmedlare som ett bra sätt att jämföra lån. Var dock noga med och se vilka banker du faktiskt får jämförda och ta kända låneförmedlare.

Allt om AXO Finans

AXO Finans är en låneförmedlare som jämför billån i form av privatlån. Det vill säga ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet utan där du får låna pengar till vad du vill och där du kan välja att låna dessa pengar till en bil. Du behöver aldrig uppge vad det är du ska låna till utan du får in pengarna på kontot och sedan kan du göra vad du vill med dom.

Låna pengar till bil via AXO Finans

Låna pengar till bil via AXO Finans kan du göra men enbart med ett privatlån i skrivande stund. Det vill säga ett privatlån till bil istället för ett lån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. Det AXO Finans gör är alltså att skicka ut din ansökan till alla banker och långivare som dom samarbetar med och sedan kan du genom AXO Finans svara på om du får låna pengar av dom och till vilken ränta i så fall.