Bästa nya bilen runt 200.000kr?


Listan över billån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket senast 2023-12-01.
Jämför billån 2023:
Innehåller annonslänkar
Enklare Billån
  • Billån utan kontantinsats: Ja!
  • Billån med 20% kontantinsats: Nej!
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29.27%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Hjälper dig jämföra flera långivare!
  • Jämför gratis och få svar direkt
Till billån →

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.


Bästa nya bilen runt 200.000kr? Vilket är det? Ja det beror på vem man frågar så klart. Men om man frågar efter vilka bilar som folk gillar att köpa nya runt 200.000kr så blir det lite lättare att tipsa om dessa. För förhoppningsvis är det bra bilar folk väljer att köpa? Att hitta en pålitlig och prisvärd ny bil runt 200 000 kr kan vara en utmaning, men det är möjligt med noggrann forskning och övervägande. Så i denna guide kommer vi att presentera fem bilar som erbjuder utmärkt värde för pengarna och är perfekta för den som är på jakt efter en ny bil inom budgeten på 200.000kr. Åtminstone om man ska lita på att folk köper bästa möjliga bil för pengarna.

Toyota Yaris:

Toyota Yaris är känt för sin pålitlighet och bränsleeffektivitet. Den kompakta storleken gör den enkel att manövrera i stadstrafik, samtidigt som den ger tillräckligt med utrymme för passagerare och bagage. Modeller med lägre trimnivåer erbjuder ofta ett attraktivt pris.

Ford Fiesta:

Ford Fiesta är känd för sin roliga körupplevelse och smidiga manövrering. Trots sin kompakta storlek har den en rymlig och bekväm interiör. Begagnade eller äldre modeller kan vara särskilt prisvärda.

Hyundai i20:

Hyundai i20 är en annan kompaktbil som erbjuder utmärkt värde. Den har moderna funktioner, en komfortabel interiör och en rad säkerhetsteknik. Hyundai har ett gott rykte för långsiktig pålitlighet och kundnöjdhet.

Volkswagen Polo:

Volkswagen Polo är en kompaktbil med en högkvalitativ känsla och en välutrustad interiör. Även om de senaste modellerna kan vara utanför din budget, kan äldre Polo-modeller vara överkomliga och fortfarande erbjuda god prestanda och komfort.

Skoda Fabia:

Skoda Fabia är känt för att erbjuda mycket bil för pengarna. Den har en rymlig interiör och generöst med lastutrymme. Fabia-modeller är ofta prisvärda och erbjuder konkurrenskraftig bränsleekonomi.

Sammanfattning av Bästa nya bilen runt 200.000kr

När du letar efter den bästa bilen under 200 000 kr är det viktigt att överväga dina behov och prioriteringar. Var noga med att jämföra priser, funktioner, bränsleeffektivitet och pålitlighet för att hitta den bil som passar dig bäst. Med rätt forskning och en noggrann bedömning kan du hitta en pålitlig och prisvärd bil som möter dina krav och hjälper dig att köra säkert och bekvämt. Att titta vilka bilar som många köper brukar vara ett bra sätt att köpa en så bra bil som möjligt för pengarna.