Billån med betalningsanmärkning 2023


Listan över billån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket senast 2023-12-01.
Jämför billån 2023:
Innehåller annonslänkar
Enklare Billån
 • Billån utan kontantinsats: Ja!
 • Billån med 20% kontantinsats: Nej!
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29.27%
 • Löptid: 1år - 20år
 • Hjälper dig jämföra flera långivare!
 • Jämför gratis och få svar direkt
Till billån →

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.


Billån med betalningsanmärkning 2023 är det många som efterfrågar. Kanske har du dragit på dig en betalningsanmärkning av enkelt misstag. Du kanske glömde byta adress eller liknande. Och direkt fick du svart att låna pengar till bil. Då kanske den här sidan vara till hjälp för dig.


Billån trots att man har betalningsanmärkning

Går det att låna till bil trots betalningsanmärkning? Ja det går att låna pengar till trots att man har betalningsanmärkning. Det stänger dock några dörrar vilket gör att man inte får låna pengar av vem som helst. Du måste alltså hitta ett billån där det är okej med betalningsanmärkning men att man har skött sig i övrigt. Vi gör allt vi kan för att skriva guider som gör att så många som möjligt kan ta tag i sin ekonomi själva och förstå dom grundläggande sakerna innan dom lånar pengar till bil därför tycker vi att du bör läsa vidare om du funderar på att låna pengar till bil och har en betalningsanmärkning. Eller flera betalningsanmärkningar för den delen också.

Billån trots betalningsanmärkningar

Billån trots betalningsanmärkningar kan vara svårt att få med det finns alternativ. Här har vi gjort ett stort bäst i test av dom i listan som accepterar betalningsanmärkning ibland. Det är ingen garanti att dom gör det men möjligheten finns.

Billån med bilen som säkerhet betalningsanmärkning

Billån med bilen som säkerhet betalningsanmärkning? Går det att låna pengar till en bil trots att man har betalningsanmärkning? Det blir extremt svårt för vi hittar inget lån där du kan låna med bilen som säkerhet fast du har betalningsanmärkningar. Däremot finns det alternativ för dig som vill låna pengar med ett privatlån till bil fast du har betalningsanmärkningar. Kom dock ihåg att räntan blir högre hur större risk banken tar att låna ut pengar till dig. Så med betalningsanmärkningar kan du få betala mer i ränta. Dock inte alltid.

LÅNA TILL BIL

Bilfinansiering med betalningsanmärkning är möjligt

Det finns fler som lånar ut pengar fast man har betalningsanmärkning. Då är det en helhet man tittar på och inte bara betalningsanmärkningar. Man kan dra på sig dom av helt olika anledningar som bekant. Så här tänkte vi gå igenom hur dom olika sajterna vi listar skriver om just betalningsanmärkningar. Och sedan är det upp till dig om du är ute efter ett privatlån för att låna till bil eller om det är en billån med bilen som säkerhet som gäller och inget annat.

Låna till bil med betalningsanmärkning

Låna till bil med betalningsanmärkning? När du ska låna till bil finns det ett gång saker att tänka på. Men punkt nummer ett är alltid – kan jag klara av att betala tillbaka det här lånet? Sedan bör man välja en bil som håller i värde i och med att man har lån på bilen och inte vill sitta med en bil som inte är värd något och så har man fortfarande lån på den.


Om Billån med betalningsanmärkning

Svaret på den frågan är att ja det kan gå. Men det beror helt på hur din ekonomiska situation ser ut alltså. Men bara för att du har någon betalningsanmärkning så behöver det inte vara kört. Vilket många tror. Men tänk verkligen efter innan du väljer att finansiera en bil med lån. Så du vet att du kommer kunna betala för det. Att du har en klar plan för hur det ska gå till och att den planen är bra. Lån till bil med betalningsanmärkning är möjligt och snart kommer vi ut med en helt ny guide om det.


Innehåll i Billån med betalningsanmärkning

 • Frågan är om man kan låna till bil trots betalningsanmärkning?
 • Bilfinansiering med betalningsanmärkning är möjligt
 • Billån trots betalningsanmärkningar
 • Billån trots att man har betalningsanmärkning
 • Låna till bil med betalningsanmärkning
 • Bilfinansiering med betalningsanmärkning är möjligt
 • Billån med bilen som säkerhet betalningsanmärkning
 • Guiden Billån med betalningsanmärkning på 5 sekunder

Frågan är om man kan låna till bil trots betalningsanmärkning?

Svaret på den frågan är att ja det kan gå. Men det beror helt på hur din ekonomiska situation ser ut alltså. Men bara för att du har någon betalningsanmärkning så behöver det inte vara kört. Vilket många tror. Men tänk verkligen efter innan du väljer att finansiera en bil med lån. Så du vet att du kommer kunna betala för det. Att du har en klar plan för hur det ska gå till och att den planen är bra.