Billån utan kontantinsats december 2023


Listan över billån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket senast 2023-12-01.
Jämför billån 2023:
Innehåller annonslänkar
Enklare Billån
  • Billån utan kontantinsats: Ja!
  • Billån med 20% kontantinsats: Nej!
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29.27%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Hjälper dig jämföra flera långivare!
  • Jämför gratis och få svar direkt
Till billån →

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.


Billån utan kontantinsats är ett lån där du helt enkelt inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. För lämnar du bilen som säkerhet för billånet så måste du ha minst 20 procent i insats oavsett vilket bank du väljer. Därför måste du ta ett privatlån för att inte behöva betala någon insats. Ett privatlån är ett lån där du inte lämnar något i pant för att få låna pengar. Det vill säga du lämnar inget i säkerhet till banken. Deras säkerhet är kreditupplysningen dom tar på dig bara. Och så här är det oavsett vilket bank du väljer. Du måste ta ett privatlån till bil för att inte behöva betala insatsen.

Så hittar du det bästa billån utan insats!

Ja hur gör man egentligen det då? Jo det är fakta att man måste jämföra för att vet att det är det bästa lånet för just dig. Ska du låna pengar till en bil och inte vill lägga någon insats utan vill låna mer än 80% av bilens värde så är det först och främst bara privatlån som gäller. Eller leasing men då lånar du bilen och inte pengarna till den. Så då är det alltså bara privatlån som gäller. Så jämför sådana lån och hitta det som ger dig lägst ränta. Och kom ihåg att ett lån som är billigaste för din kompis inte behöver vara det för dig.

Om du söker efter ett Billån utan kontantinsats så är det här ovanför i listan du kan börja. Listan är baserad på Svenska Lånenätverket stora lista över lån. Ett billån utan kontantinsats är ett så kallat privatlån eller blancolån. Ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet för lånet.


Lån till bil utan kontantinsats är ett privatlån

Det vill säga ett billån där du inte lämnar själva bilen som säkerhet för att du ska få låna pengar. Då är bilen som en pant för att du ska betala ditt lån. Gör du inte det så har banken bilen som säkerhet. Dom kan alltså i värsta fall sälja den och dra av det från ditt lån. Därför tar dom mindre risk och tar mindre betalt. Men med ett billån där du lämnar bilen som säkerhet så har du fler krav du måste uppfylla för att få låna pengar.

Bilen får sällan vara för gammal och du får sällan köpa bilen av vem som helst och du MÅSTE ha minst 20 procent i insats oavsett vilken bank du väljer att låna pengar av. Så ett lån till bil utan kontantinsats är ett privatlån. Vilket många banker även kallar för blancolån och lån utan säkerhet. Om du funderar på att låna pengar till en bil så hoppas vi att våran sajt kan hjälpa dig hitta rätt lån för just dig.

Så jämför du billån utan kontantinsats

Vi har gjort så att vi tagit fram dom lån till bil där du inte behöver någon insats och sedan har vi skapat en lista över vilka som är bäst. Och det tar vi fram genom omdöme och betyg bland annat. Jämför billån kan du enkelt göra i vår topplista över billån som sorteras efter vart besökare innan dig valt att låna pengar för köp av sin bil.

Billån utan kontantinsats

Bra billån utan kontantinsats?

Hur hittar man ett billån utan kontantinsats som är bra? Och hur vet man att det är ett bra lån? Det är precis därför som vi skapat den här sajten. Här kan vi samlas och diskutera lån innan vi tar dom. Du kan lämna och läsa omdöme och betyg på alla lån som vi listar. Sedan skriver vi även en recension om varje lån som vi har med på sajten. Så om du funderar på att låna pengar och som i det här fallet letar efter ett billån där du inte behöver någon kontantinsats så kan du besöka våran guide som heter just Billån utan kontantinsats så samlar vi alla vi har om det där. Bland annat omdöme och betyg om alla lån och sedan våra egen recension.

Så vilket är det bästa billånet just nu då?

Bästa billån? Jag hur hittar man egentligen det då? Vi tror att man har stor hjälp av att se en topplista som vi skapat här ovan. Vi har försökt göra en topplista som ger så bredd och bra överblick som möjligt. Så enkelt som möjligt. Sen sorteras dessa efter vart våra besökare väljer att låna till bil och så så sätt hoppas vi kunna sortera fram bästa billånet.


Innehåll i Billån utan kontantinsats

  • Så jämför du billån utan kontantinsats
  • Billån utan kontantinsats är ett privatlån

Vad våra besökare söker på kring Billån utan kontantinsats

Låna pengar till jänkare

Vill du låna pengar till en amerikanare? Då kan du göra det med ett privatlån. I den här guiden sortera vi fram privatlån som går att använda för att låna till bil när man inte lämnar bilen som säkerhet för lånet. Här kan du ge omdöme och betyg på olika privatlån där du kan se vilka privatlån som passar bäst för att låna pengar till just en jänkare.

Billån utan kontantinsats är ett privatlån

Så om du vill ta ett billån där du inte behöver någon insats så är det alltså bara privatlån som gäller. Du kan inte hitta ett billån med bilen som säkerhet för lånet där du inte behöver någon insats. Vi vill att du säger vad du tycker om guiden Billån utan kontantinsats genom att lämna ett betyg här nedan. Vi skulle bli superglada om du vill ta dig tid att göra det. Vi har delat upp betyg och omdöme på två olika kapitel. Du kan läsa mer om hur kan du kan ge betyg här nedanför och om du vill lämna ett omdöme med dina egna ord så är kommentarsfältet till för dig.

Lån till en bil

Lån till en bil är allt som denna sajt handlar om. Tanken är att vi tillsammans ska kunna hitta det bästa billånet. Att vi ska kunna ge omdöme och betyg på alla billån så vi kan se vilket som flest tycker om. Och till det skapar vi även topplistor där vi visar vilka lån som flest av våra besökare väljer att låna hos efter ha besökt oss. Listans baseras utifrån dem lån vi listar och dom hittar du på startsidan. Och det visar alltså vilka lån man tar vi dessa länkar. Vi kan inte hålla reda på något annat.

Vi vet till exempel inte om dom som går till banken och tar ett lån. Så du vet vad listorna är baserad på. Allt fler tar lån utan säkerhet. Om det är till bil, båt eller kontantinsats är så klart svårare att veta.

Låna med ett billån utan kontantinsats

Låna med ett billån utan kontantinsats gör du med ett lån där du inte lämnar bilen som säkerhet. Och ett sådan lån kallas för ett privatlån. Och även namnet blancolån kan förekomma på ett sådant lån. Och där kan du alltså låna till hela bilen utan att behöva ha en enda krona själv. Det gör som att det ändå finns folk som väljer en billån med bilen som säkerhet för lånet trots många fler krav är att sådant lån ofta är billigare. Dock inte alltid. Så jämför ALLTID lån innan du väljer att låna pengar.


Om Billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är vårt bäst i test av lån du kan använda för att låna till mer än 80% av bilens värde. Med ett billån där du lämnar bilen som säkerhet så behöver du en kontantinsats och den ligger på minst 20% oavsett vilken bank eller långivare du väljer. Därför är det många som tar ett privatlån till bil eftersom du då inte behöver någon kontantinsats.