Billigaste billånet? Jämför här 2024


Listan över billån är uppdaterad:
2024-04-19.
Innehåller annonslänkar
Lendo billån
  • Billån utan kontantinsats: Ja!
  • 20% kontantinsats: Nej!
  • Belopp: 10000kr - 600.000kr
  • Ränta: 4,70% - 33,75%
  • Löptid: 1år - 15år
  • Jämför upp till 40 lån till bil!
  • Samma ägare som Blocket.se!
  • Hitta bästa lånet utan kontantinsats!
Till billån →
Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 6.98%. Ett lån på 200 000 kr kostar då 2032 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 292 653 kr. Ingen start-/aviavgift. 6.77% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar). Ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil, uppdaterat 2023-10-06. Återbetalningstid 1-15 år. Maximala räntan är 33,75%. Räntespann mellan: 4,70%-33,75%.
Kommentar:
Lendo kanske du känner igen sedan tidigare? Enligt deras hemsida är dem nämligen sveriges största låneförmedlare och de har en hel del reklam i rullning. Det är Schibsted som äger Lendo och som dessutom även äger Aftonbladet, Blocket med flera. Hos Lendo kan du jämföra billån från 10000kr upp till 600.000kr. Upp till 40 olika lån jämförs med enbart en ansökan där du inte förbinder dig till att låna när du jämför.

Billigaste billånet 2024, hur hittar man det? Det gör man genom att jämföra och få en så bra överblick som möjligt själv. Idag är det enklare än någonsin att jämföra med hjälp av jämförelsetjänster, låneförmedlare och att jämföra själv online på nätet. Vi kan inte nog poängtera att det bästa lånet får man genom att själv ha så bra överblick som möjligt. Sätta sig in i vilka alternativ man har och sedan utifrån det sortera fram det billån som är bäst för just dig och dina krav och förutsättningar.

Det viktigaste att veta om är att det billigaste billånet för din kompis inte behöver vara det för dig. Så det gäller att alltid jämföra billån som vilket annat lån som helst.Vi skulle vilja ha ditt betyg på Billigaste billånet

Tycker du Billigaste billånet svarar på sin rubrik? Här kan du själv ge ditt betyg på guiden så vi får veta vad just du tycker om sidan du befinner dig på just precis nu.

Hur hittar man det bästa billånet?

Det finns egentligen bara ett bra svar på hur man ska hitta det bästa billånet och det är att jämföra. Det gäller att man verkligen jämför och se vilket lån som erbjuder bäst ränta och bäst villkor. Du måste först se vilket lån till bil som passar dig bäst av privatlån till bil eller billån där du lämnar bilen som säkerhet för lånet. När du sedan vet det är det bara börja jämföra. Idag finns det väldigt bra jämförelsetjänster och du hittar många av dessa i listan här ovan. Där är tanken att du kan börja jämföra för att se om något alternativ där är bäst för just dig eller din familj. Kom ihåg att det kan vara lättare att få låna pengar om man står flera på lånet. Det kan även bli bättre ränta.

När du lämnar bilen som säkerhet för lånet så har du även fler krav på listan som du måste bocka av. Bland annat så får bilen bara vara x-antal år gammal. Beorende på vem du lånar pengar av. Du måste även oftast köpa den av en bilhandlare som banken godkänner. Vi har guiden för Billån utan kontantinsats för dig som vill läsa vidare och jämföra just lån till bil där du inte behöver någon insats.

Jämför billån utan kontantinsats

Billån utan kontantinsats är ett privatlån och passar för dig som inte vill betala någon kontantinsats. Lämnar du bilen som säkerhet måste du nämligen ha minst 20 procent av vad du köper bilen för själv. Så om du ska köpa en bil för 200.000kr så måste du ha MINST 40.000kr med egna pengar eller med en bil som bilhandlare vill byta in för det värdet.


Om Billigaste billånet

Med Billigaste billånet vill vi får svenska folket att verkligen lägga ner tid på att jämföra lån till bil. För det är så man kan hitta det billigaste billånet och inte på något annat sätt. Ta makten i dina egna händer och jämför själv. Du kan absolut ta hjälp av låneförmedlare och andra jämförelsetjänster som jämför gratis men se till att du vet vilka lån det är som jämförs åt dig. Vi startade den här guiden för att försöka få fler att förstå det och inte bara ta första bäst billån. Men med det menar vi alltså det första som kommer i ens väg så att säga. För tyvärr det det många som gör just det.

Kontakta oss om Billigaste billånet

Om du skulle vilja kontakta oss om guiden Billigaste billånet så gör du det under den här sidan. Där kan du se hur du kan kontakta oss. Till exempel om du hittar felaktigheter på sidan så blir vi väldigt glada om du vill tipsa oss om det. Så vi kan rätta det så snabbt det bara går.


Senast uppdaterad: 13 februari, 2024