Låna till körkort 2023


Listan över billån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket senast 2023-12-01.
Jämför billån 2023:
Innehåller annonslänkar
Enklare Billån
  • Billån utan kontantinsats: Ja!
  • Billån med 20% kontantinsats: Nej!
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Ränta: 2,95% - 29.27%
  • Löptid: 1år - 20år
  • Hjälper dig jämföra flera långivare!
  • Jämför gratis och få svar direkt
Till billån →

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.


Låna till körkort? Är det möjligt? Ja visst är det möjligt. Det kan du göra med ett privatlån och du hittar en topplista över privatlån här ovan. Där kan du se vart besökare innan dig valt att låna till körkort. Kravet är dock oftast att du bör har en inkomst på en viss summa på ett år. Så det är väldigt svårt man man är arbetslös och fortfarande går i skolan och ska ta körkort när man är 18år. Men är man däremot över det och har ett jobb så blir det genast mycket lättare.

Om Låna till körkort

Låna till körkort är en guide för dig som vill finansiera ett körkort med ett lån. Jag bygger ut guiden löpande hela tiden för att göra den så bra som möjligt.

Bästa lånet till körkort hittar du så här

Om du vill hitta det bästa lånet till körkort så måste du jämföra – så enkelt är det. Det kan finnas visa långivare som marknadsför sitt lån till körkort som just det men det gör inte att ett vanligt privatlån ska vara sämre. Utan det kan vara precis svärtom. Ett privatlån är ett lån du tar utan att lämna något i säkerhet för lånet. Alltså du lämnar inte något i pant för lånet. Alltså inte som när du tar ett bolån och lämnar bostaden som säkerhet. Vid ett privatlån så tas bara en kreditupplysning för att se om du har möjligheten att betala tillbaka lånet och göra det i tid. Jämför privatlån för att se om du kan hitta ett så billigt lån till körkort som möjligt.