SEB billån – Jämför här!


Listan över billån är uppdaterad och hämtad från Svenska Lånenätverket senast 2023-12-01.
Jämför billån 2023:
Innehåller annonslänkar
Enklare Billån
 • Billån utan kontantinsats: Ja!
 • Billån med 20% kontantinsats: Nej!
 • Belopp: 5000kr - 600.000kr
 • Ränta: 2,95% - 29.27%
 • Löptid: 1år - 20år
 • Hjälper dig jämföra flera långivare!
 • Jämför gratis och få svar direkt
Till billån →

Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr. Uppdaterat 2022-05-25.


SEB billån är vad vi kan se på deras hemsida ett privatlån. Vad det verkar så erbjuder dom inte billån med bilen som säkerhet för lånet? Vi kommer självklart ta reda på hur det står till med detta. Är det någon av våra besökare som har någon erfarenhet av SEBs billån så blir vi glada om du vill kommentera det här nedanför. Vi kommer ta fram en sida för möjlighet att ge omdöme och betyg på deras billån som för alla andra banker vi listar.

Så funkar SEB lån till bil

SEB är en av Sveriges största banker och erbjuder billån. Men bara privatlån till bil och inte billån med bilen som säkerhet. Inte vad vi kan hitta på hemsidan åtminstone. Vet du om dom gör det i något fall så får du väldigt gärna kommentera här nedan. Så länge kommer den här guiden handla om SEBs privatlån till bil. Vi gör igenom hur du kan ansöka om det lånet bland annat. Allt för att hjälpa alla som vill ta ett billån oavsett hur mycket man kan om att låna pengar.

Jämför SEB billån mot andra

Och klickar vi på det hittar vi en rubrik som heter just Låna till bil. Klickar vi på den enda länken som finns i den rubriken kommer vil till Billån – Låna till bil med Enkla lånet. Det vill säga billån. Konstigt att dom inte länkar bättre till detta. Men det vi kommer till är ett privatlån till bil och inge billån med bilen som säkerhet. Dom verkar alltså inte ha just billån med bilen som säkerhet.

Låna till bil SEB

Låna till bil SEB? Ska ta ett billån hos SEB och undrar vad du har för alternativ? Går du in på deras hemsida så går du först till privat i menyn. Därifrån klickar du sedan till att Låna i samma meny. Då har du bara tre olika alternativ att välja mellan och det är Privatlån och krediter i samma meny. Sedan Bolån och räntor. Och tredje är Alla produkter och tjänster. Det finns inger mer under Låna. Så inge om billån än så länge alltså. Klickar du på Alla produkter och tjänster så hittar du inget om billån heller. Vilket verkligen borde ha någon om dom erbjuder just lån till bil. Då har vi Privatlån och krediter kvar.

Jämför Billån SEB

Billån SEB är en guide där vi går igenom vad banken SEB har för alternativ för dig som vill låna pengar till bil hos dom. Du kan även läsa och lämna omdöme på deras billån. Målet är att du ska kunna ta ett bättre beslut än innan du besökte oss – varje gång. Så vi hoppas helt enkelt den här guiden hjälper dig att hitta ett billån som passar dig bäst. Här kan du även se om SEB samarbetar med någon låneförmedlare så du kan jämföra dom.

 • Så funkar SEB lån till bil
 • Jämför SEB billån mot andra
 • Låna till bil SEB
 • Jämför Billån SEB